Svart paviljong under Volvo-lansering

Vi fick i uppdrag att leverera ett helsvart tält på en exakt yta framför en swimming pool på fashionabla Byblos Art Hotel.

Deltan var i centrum, då Volvo lanserade två bilmodeller i Portugal och Italien under juni-september 2010.

– Vi hade en svart Delta-lösning i Verona Italien, som blev lite speciell och det tältet kan nu hyras ut till andra evenemang som kontrast till alla vita tält, säger Fredrik Back på Halltec.

Först ut var nya S60-lanseringen, då återförsäljare kom till Volvo Global Dealer Launch Event i Portugal vid den gamla Formel 1-banan, Circuito do Estoril.

Där byggde vi två Delta, en 20×30 meter och en 10×15. I paviljongerna anordnades utbildning där filmer visades för återförsäljarna. Lanseringen pågick i juli och augusti.

I augusti och september lanserade Volvo sin nya V60 i italienska Verona. Platsen för testkörningarna, för journalister från världens alla hörn, var valda med omsorg. Här är vägarna varierande från mycket slingriga smala bergsvägar till snabba motorvägar.

Vi fick i uppdrag att leverera ett helsvart tält på en exakt yta framför en swimming pool på fashionabla Byblos Art Hotel.

Vi lackade alla aluminiumdelar svarta och tillverkade ett helsvart tält. Via en intilliggande vingård lyfte vi in hallen med kran. Ett arbete med precision, passade oss perfekt.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar lagerhallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.