fbpx

Skid-VM 2015 i Falun

Skid- VM i Falun blev en idrotts- och folkfest som under några veckor kom att sätta hela regionen i fokus för världens intresse.

Skid- VM i Falun blev en idrotts- och folkfest som under några veckor kom att sätta hela regionen i fokus för världens intresse.

Beyond Skiings ambition med Skid-VM i Falun var att det skulle bli ett världsmästerskap med nya dimensioner – strävan efter att överträffa förväntningar och ta världen närmare skidsporten. Skid-VM Falun 2015 skulle engagera barn och ungdomar, kultur, näringsliv, miljö och skidvänner. Precis så blev de.
Med totalt 228 000 sålda biljetter till tävlingarna på Lugnet, 17 000 VIP-gäster fanns också på plats under VM-dagarna, och skid-VM bevakades av drygt 1200 personer från olika mediebolag runt om i världen.
Totalt var det 350 000 besökare som lockades att komma till Falun.

Halltec levererade helhetslösningar beyond expectation vilka användes för både aktiva, media, publika och VIP-gäster. Allt från tvåvåningspaviljonger för utställningar och matgäster till tält för försäljning av hamburgare, toaletter och läktare. Möbler, belysning, TV-studio, vallabodar, listan kan göras lång.

Service

Våra erfarna och utbildade montörer ser till att våra lagerhallar monteras. Vid behov utför vi även service och underhåll.

Nödhjälp

Plötsligt förändrade förutsättningar? Nya lokalbehov kan uppstå snabbt. Våra lagerhallar är flexibla till sin konstruktion och kan byggas upp snabbt.

Produkt

Vi levererar lagerhallar med CE-märkta, svensktillverkade takstolar och sadelfackverk från Deje Stål AB i Värmland.